perjantai 31. tammikuuta 2014

Silmälasit?

Eilen lukiessani kaverini blogia (http://heculina.blogspot.com), tuli TAAS jälleen kerran himo imagolaseihin. Tämä ajatus valtaa minut aika-ajoin. 
Näköni on aina ollut hyvä, enkä siis ole silmälaseja tarvinnut. Yläasteella tosin yritin väkisin saada lasit, ja kävin näöntarkastuksessa jossa todettiin silloiseksi harmikseni etten niitä tarvitse. Voi sitä pettymyksen määrää! "Kaikilla muillakin" oli silmälasit ja ne näytti niin hyvältä. 

Kuva: Nissen.fi

Täytyy olla onnellinen että näkö on hyvä. Opiskeluaikana olin harjoittelussa silmäpoliklinikalla, jossa hoitaja tutki näköni. Tulos oli, että jossain vaiheessa elämää tulen todennäköisesti tarvitsemaan silmälasit. Sitä päivää odotellessa. 

Olisihan se nyt hemmetin mahtavaa kun voisi heittää kakkulat pään päälle tai katsella ihmisiä lasien alta! Tai sitten ei. Silmälasit on kamalan tyyriitä, ja niitäkin täytyy tarvittaessa uusia. Täytyy nyt vaan tyytyä käyttämään aurinkolaseja (H&M) ympäri vuoden. 

***

Jos jollakulla on vielä ystäviä/tuttuja/perheenjäseniä joilla on edelleen jouluvalot pihalla tai ikkunoissa, pakottakaa ottamaan ne nyt jo herrantähden pois! Aamuisin kun avaan sälekaihtimet kun on vielä pimeää, näen naapureiden ulkovalot. Iltaisin kun on pimeää ja katson ulos, näen ne edelleen! Miten ihmiset viitsivät edelleen noita sirkusvaloja pihoillaan pitää?! Ma ei ymmarra. 

OTTAKAA NE JO HITOKSEEN POIS!!

-Jemina-

2 kommenttia:

  1. Voi kuules Jemina, kun mä en nyt tässä voi sulle olla ulkovaloton koti eli pappilassa on kyllä ensi viikollakin terassilla valot piristämässä pimeitä iltoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Pääasia, etten mä näe niitä ikkunasta katsoessani täältä kotoa käsin :)

      Poista