maanantai 3. helmikuuta 2014

Irtokarkkeja ja lastenvaatteita

Minulta on toivottu mielipidekirjoitusta. Tällä hetkellä ei mieleeni tule mitään ajankohtaista aihetta, mistä uskaltaisin kirjoittaa. Toki minulla tapani mukaan on mielipide moneenkin asiaan, mutta ne eivät kestä päivänvaloa!

Joten, palataan menneeseen viikonloppuun.

Teemu ehdotti minulle perjantaina, josko haluaisin mennä yksin kauppaan hänen tultua töistä. Ja sehän sopii! Ensin hurautin Tokmannille, mistä ostin tykötarpeita Milean tuleville synttäreille. Sieltä apteekin kautta Prismaan. 

Perjantaisin istahdan telkkarin ääreen klo.19:30-21:30. Ensin Salkkarit ja sen jälkeen The Voice of Finland. Tänä perjantaina seuranani oli myös tämä kippo:


Nummelan Tokmannissa on tällä hetkellä parhaat irtokarkit. Ennen suosin Lohjan Makuunia, mutta se meni ja lopetti. Pöh. Filmtown on myös hyvä vaihtoehto. 

Lauantai näytti alkuunsa vähän tylsältä, sillä Teemu meni iltavuoroon eikä meillä ollut Milean kanssa oikein mitään tekemistä. Onneksi saimme iltasella kylään naapurin tytön äitinsä kanssa. 

Ja voi että! Milea sai taas hurjan määrän ihania vaatteita, jotka ovat naapurin tytölle jääneet pieniksi. Saimme viime keväänä myös ison kasan vaatteita. Tytöillä on ikäeroa noin vuosi ja kaksi kuukautta. On ilo ottaa vastaan lastenvaatteita, joita on pidetty hyvin, ja ovat laadukkaita. Jollain haluaisin tätä perhettä/tyttöä muistaa. Täytyy kysäistä, josko olisi jotain mitä tyttö toivoisi itselleen :)

Sunnuntaina saimme kylään vanhempani, ja sen kunniaksi tein pannukakkua. Vieraiden lähdettyä laitoimme Milean nukkumaan ja itse aloimme katsella telkkaria. Yhdeksän aikaan iski nälkä, ja mikäs sen paremmin vie nälän pois kuin kebab! On se vaan niin hyvää kun harvoin sitä syö. 

Viikonloppu oli kuin olikin kaikinpuolin onnistunut. Ainoa miinuspuoli oli se, että Milea ilmeisesti tekee hampaita ja on siitä johtuen räkäinen. Ja kuolainen! Ja tämä jatkuu siis edelleen, lievempänä tosin. 

Mukavaa viikkoa kaikille!

-Jemina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti