sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Ensimmäinen syntymäpäivä

Eilen oli tärkeä päivä; Milea täytti vuoden. Vuosi on mennyt hurjan nopeasti. Hullua, että Milea on ollut meillä vain 52 viikkoa eli 365 päivää. 

Synttärijuhlat olivat ikimuistoiset. Kaikki juhliin kutsutut pääsivät tulemaan, lukuunottamatta entisiä naapureitamme. Tupa oli täysi koko päivän, ja meno sen mukainen!

Puolenpäivän aikoihin oli kutsuttu sukulaiset, ja klo.15 eteenpäin ystävät ja tutut lapsineen. Varsinkin tässä toisessa kattauksessa oli kova meno ja hälinä! Nuorin osallistuja oli vielä vatsassa, mutta varmasti ihan yhtälailla menossa mukana <3

Tarjoilut maistuivat, sillä juurikaan mitään ei jäänyt jäljelle! Se olikin tavoitteena, sillä kakut sun muut leipomukset jäävät meillä syömättä jääkaappiin. Uskokoon ken haluaa. 


Milea sai paljon ihania lahjoja, joista on iloa pitkäksi aikaa. Itse tykkään todella paljon korteista, ja sellaisen Milea sai jokaiselta vieraalta. 

Kiitos kaikille juhliin osallistuneille! Teitte Milean päivästä ikimuistoisen! 

Illan tultua oli sankari aivan naatti. Nukahti jopa syöttötuoliin. Iltakylvyn jälkeen uni tuli samantien. Me vanhemmat olimme myös väsyneitä, olihan juhlissa aikamoinen valmistelu; parin päivän leipominen, koristeleminen ja vieraiden viihdyttäminen. Onneksi juhlakalu piti suurimmaksi osaksi huolen viihdyttämisestä. 

Puolisen vuotta sitten ajattelin, että kun Milean synttärit on juhlittu, minulla alkaa työt. No, nyt ne todella alkavat! Huo-men-na!! A-pu-a! Tänään leivoin töihin vietäväksi juustokakun. En todella uskaltaisi asua jalallanikaan työmaalle ilman herkkuja! 

Lisäys vielä edelliseen postaukseen. Milea sai neuvolassa kolme rokotetta, eikä niistä ainakaan vielä ole tullut mitään oireita. Keskiviikkoiltana Milea tosin sai supparin pyllyyn, ihan vaan profylaktisesti kaikenvaralta. 

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille! Blogissa saattaapi olla pieni hiljaisuus, sillä majailen vauvatehtaalla tiheästi.

-Jemina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti