lauantai 8. helmikuuta 2014

Prinsessajuhlat

Milealla on paljon mekkoja. Niitä on aina ollut useita, ja jotkut ovat valitettavasti jääneet käyttämättäkin. Tänään Milealla oli hyvä syy pukeutua mekkoon, olimme nimittäin 3v-juhlissa, joissa oli prinsessateema. Minä en mekkoon pukeutunut, en nimittäin omista mitään mikä sopisi lastenjuhliin.  


Kyselin taannoin sankarin äidiltä lahjatoiveita. Mikä tahansa prinsessa-aiheinen olisi mieluisaa. Lahjaksi annoimme prinsessa-aiheisia askartelutarvikkeita ja kortin. 

Juhlat olivat mielestäni kaikenkaikkiaan todella onnistuneet. Vieraita oli mukavasti, joukossa myös vanhoja tuttuja joita en ole vuosiin nähnyt. Oli todella mukavaa nähdä heitä! 

Tarjoilut olivat suussasulavia; oli kahta erilaista suolaista piirakkaa, täytekakku (prinsessakuvalla tietenkin!), pullaa, keksejä ja vaikka mitä. Illalla oli pakko vähän reenailla kotona ;)

Milea viihtyi hyvin, sillä hän tykkää seurailla muiden lasten puuhia. Milea meni rohkeasti päivänsankarin huoneeseen, jossa isommat lapset leikkivät Legoilla. Mileaa ei sillä hetkellä Legot kiinnostaneet, vaan hän pimputteli pientä vauvapianoa. Ja ilmapallot, ainakin ne maistuivat hyvältä! Luoja, miten tämä äiti pelkäsi että ilmapallo menee rikki pienten hampaiden käsittelyssä! 

Tasan kahden viikon päästä on Milean vuoro olla päivänsankari!

-Jemina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti