torstai 20. helmikuuta 2014

1-vuotisneuvola

Milean syntymäpäivät lähenevät päivä päivältä, ja eilen olimmekin 1-vuotisneuvolassa. Tyllerö kasvaa ja kehittyy hienosti, myös käyrien mukaan. Itse en koskaan ole käyriin tuijottanut, ne ovat mielestäni vain suuntaa antavia. 

Milea painaa 10 990g ja on 76,5cm pitkä. Päänympärystä on kertynyt 46,5cm.


Neuvolan jälkeen suuntasimme Prismaan, josta minun oli tarkoitus ostaa hopeashampoota. Toki sekin tuli ostettua, mutta kävin samalla extempore kampaajalla. Pätkäsin hiukset mielestäni todella lyhyiksi, vähän alle olkapään. Hiukseni olivat huonossa kunnossa latvojen osalta, joten oli aikakin nipsasta reilummin pois. Tykkään!

Milea oli luonnollisesti mukanani kampaajalla. Hän istui tyytyväisenä rattaissa keskellä kampaamoa, ja näytti kampaajille kaikki erilaiset äänet mitä osaa suustaan päästää. Muut asiakkaat ja henkilökunta naureskelivat tälle hassulle tytölle, joka koko hiustenleikkuun jaksoi olla hienosti rattaissa. Vähän kyllä alkoi silmä luppasta kun fööni pärähti päälle..

Tarkkasilmäiset Länsi-Uusimaan lukijat saattoivat eilen bongata Milean PikkuPäivänsankarit-palstalta. Lähetin sinne kuvan ja onnittelun. Mukavaa, kun se on ilmaista. Suosittelen muillekkin PikkuPäivänsankareiden vanhemmille :)

Tänään onkin edessä haaste, kauppareissu tulevaa viikonloppua varten. Tiedossa varmasti jumalaton lasku, sillä tänään ostamme ruuan lisäksi kaikki leivontatarpeet sun muut jutut synttäreille. Huomenna meidän keittiössä häärää kaksi innokasta leipuria! 

Vielä loppuun otos Milean huoneen uusista, ihanista kynttilöistä:


-Jemina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti