sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lehdestä tuttu

Viikko on taas hurahtanut nopeasti, vaikka välillä tuntuu että kello junnaa paikoillaan. Viime postauksestakin on aikaa, on mitä ilmeisimmin ollut kiireitä laiskuutta ilmassa (olen surffaillut ainoastaan puhelimella ja tabletilla). 

Ystävänpäivä oli ja meni. Ystäväni kävi meillä kylässä, ja toi minulle ruusupuskan! Minä puolestaan kaivelin kaappeja ja löysin sieltä pipareita, sokerikuorrutetta ja strösseliä. Ja tadaa, baakkelssit oli valmiina! 


Kun tulimme takaisin kotiin, kurkkasin postilaatikkoon. Siellä lojui uusin Vauva-lehti. Pläräsin sen heti läpi, josko sieltä löytyisi tuttu naama. Ja kas kas, sehän sieltä löytyi! 


Yritän tässä kuumeisesti löytää jotakin kuvaa Mileasta, jonka voisi lähettää Länsi-Uusimaa-lehteen. Siinä julkaistaan joka keskiviikko pienten päivänsankareiden kuvia onnitteluineen. Eli ensi keskiviikon lehdestä voi mitä luultavimmin Milean kuvan bongata. Varsinainen julkkis tuo lapsi, kahdessa lehdessä viikon aikana! :)

Huomenna käynnistyy viimeinen viikko kotona vähään aikaan. Teemu laskee jo päiviä siihen kun saa jäädä kotiin, minä puolestaan siihen kun pääsen töihin. Vaikka nyt tuntuukin siltä, että en kaipaa kotona-oloa kuuden viikon aikana, voi mieli muuttua. Rakastan työkavereitani ja työtäni, joten uskon, että kuusi viikkoa menee kuin siivillä!

-Jemina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti