sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uinti jatkukoon!

Vauvauinnin joulutauko loppui, ja tänään oli tämän vuoden ensimmäinen uintikerta.  Äidin onneksi meidän uintiaika on tuntia myöhemmin kuin viime vuonna, eli klo.09.30.


Milea ei ollut hukannut taitojaan parin viikon tauon aikana, eli sukelteli ja polski kuin vanha tekijä. Loppua kohti taisi uimaria alkaa väsyttää, sillä pientä kitinää ja irvistelyä alkoi olla ilmassa. Olimme silti loppuun asti vaikka loppuleikkien aikana vähän itketti. Milea rauhoittui heti kun pääsi pyyhkeen sisään ja sai tutin suuhun. 

Tänään saimme kutsun ystäväpariskunnan tyttären syntymäpäiville. Kemut ovat helmikuussa, pari viikkoa ennen kuin meidän oma sankarimme täyttää vuoden (luoja!!). Mitähän 3 vuotta täyttävä tyttönen mahtaa haluta syntymäpäivälahjaksi?! Any ideas? 

Kävimme tänään Milean kanssa kauppareissun yhteydessä pikapikaa Hiiden Kirppiksellä. Löysin Milealle aivan ihanan sadetakin! Hintaa tällä vaaleanpunaisella, käyttämättömällä ihanuudella oli 3e. Tämä tulee käyttöön kokonsa puolesta keväällä.

Vieläkin ihanampi livenä!
Huomenna on taas kerran pyhäpäivä, joten ihmisiä riitti kaupassa (olimme siellä jo klo.12.30, mutta silti!!). Ruoka loppuu päivässä, joopajoo. 

Kun pääsimme kotiin, aloimme kuumeisesti odottaa vieraita; kummitätiäni ja vanhempiani. Oli mukavaa kun kävivät sunnuntaikahvilla.

-Jemina- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti