torstai 2. tammikuuta 2014

Sukka

Uuden vuoden vietimme Miltsun kanssa siis appivanhemmillani. Odotettavissa oli, että koira/koirat menevät paukkeesta sekaisin. No, pentukoira otti sen hyvin. Vanhempi koira oli lääkityksestä huolimatta koko illan paniikissa. Vasta n.klo. 1 yöllä se rauhoittui ja nukahti. 

Milea puolestaan meni nukkumaan siinä seitsemän jälkeen, eikä heräillyt paukkeeseen. 

Viime uutena vuotena anoppini opetti minulle, miten villasukkaan kudotaan kantapää. Sain yhden sukan valmiiksi vuosi sitten uutena vuotena. Sitä kudoin sohvalla, samalla kun "Nahkis" tömisteli vatsassani. 

Aloin heti tekemään toisen sukan vartta, ja tänä uutena vuotena anoppini sai uudestaan neuvoa kantapään kutomisen. Nyt se meni jo vähän paremmin, vaikka sukasta ei tullutkaan yhtä hieno kuin edellisestä!

Sukka vuodessa pitää mielen virkeänä!!

Vuoden projekti!

Joulu siivottiin meillä pois tältä erää eilen. Joulukuusihan sai lähtöpassit jo Joulun pyhien jälkeen, kiitos Milean :) Minun puolestani kaikki koristeet ja valotkin voisi ottaa pois jo silloin. Joulu on jo siinä vaiheessa ohi! Minun mielestä, ja ehkä jonkun muunkin. En ymmärrä, miten ihmiset jaksavat katsoa joulukoristeita sun muita härpäkkeitä tammikuun puoleen väliin asti! Tässä asiassa olen tullut täsmälleen äitiini. Jokainenhan tablaa tyylillään.

Tässä vielä kuva tämänhetkisestä koko perheen harrastuksesta:

Tadaa!

-Jemina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti