torstai 8. toukokuuta 2014

Miksi? No siksi.

Syvimmät ja nöyrimmät anteeksipyyntöni tästä blogin hiljaisuudesta. Syy on yksinkertainen: kaiva kannettava tietokone kaapista, viritä laturin johto seinään, avaa kone ja odota sen käynnistymistä miljoona minuuttia, netti on paska, kuvien siirto puhelimesta hidasta, ja kuvien lataaminen Bloggeriin vielä hitaampaa. 

Jos me jonain kauniina päivänä ostetaan omakotitalo, jossa olisi tilaa tietokonepöydälle ja varaa uudelle koneelle, lupaan kirjoitella useammin!!

Viime viikkoihin on kuulunut mm. tällaista:

Ikkunanpesua sekä koneellisesti että perinteisesti lastan kanssa.

***


Sellossa shoppailua..

..Sekä siellä syömistä.

***

Juhlittiin Teemun synttäreitä perheen kesken grillaten ja kakkua syöden. Iltasella kutsuimme myös uudet naapurimme meille iltaa viettämään.

***

Ja sitten olikin jo Vappu. Milea sai ensimmäisen foliopallonsa ja oli siitä ikionnellinen!

***

Löysin meidän terassilta Simon, hän on siili.

***

Viime lauantaina olin työkaverini (pomoni) luona "kesäjuhlissa". Tarjolla oli tortilloja ja Fresitaa. Tunnelma oli mukava ja äänekäs! Jatkoille lähdimme tietenkin Londoniin jossa viihdyimme pilkkuun asti. Tämän jälkeen suuntana oli taksitolppa, koti ja oma sänky. Kotiintultuani ja monta oravannahkaa köyhempänä kävin suihkussa. Meinasi tältä naikkoselta laatta lentää, sen verran viinalta haisi käyttämäni hopeashampoo!

Sunnuntaina olo oli väsynyt ja tukka oli kipeä. Ei auttanut kuin ottaa BuranaPanadol-coctail ja ottaa suunta kohti Riihimäkeä, missä asuvat Teemun sisko puolisoineen. Ja voi juku, siellä oli tarjolla itsetehtyjä hampurilaisia ja smoothieta! Kyllä maistui pienessä kankkusessa, niin hyvää se oli!!

***

Tämän viikon tiistaina olimme juhlistamassa Milean kummitätiä mitalikahveilla. Tämä voimanainen meni ja voitti kisoissa jälleen kultaa!! Hurjasti onnea!

Milea kuljettaa kummitädin lahjamurattia.
***

Nyt Euroviisujen pariin. Hurrataan Suomi finaaliin!!

-Jemina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti