keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Häät

Häät, siis MEIDÄN häät ovat ensi vuoden kesäkuussa. Reilu vuosi on aikaa suunnitella, mutta jo vuoden päästä olisi kaiken oltava jo suht valmiina. Kääk!! Onneksi minulla on maailman parhaimmat, kauneimmat ja ennenkaikkea viisaimmat kaasot mitä maa päällään kantaa! Heidän kanssaan varmasti kaikki menee niinkuin olen aina unelmoinut.


Vihkiminen on Karjaan kauniissa harmaakivikirkossa. Juhlapaikka on vielä avoin, mutta muutamia potentiaalisia vaihtoehtoja on tullut vastaan. Vielä pitäisi saada itsestä irti ja ottaa puhelin kauniiseen käteen ja sopia milloin juhlapaikkoja voisi käydä kurkkaamassa.

Viime viikolla saimme Teemun kanssa vihdoin ja viimein tehtyä alustavan vieraslistan. Jotta vieraiden lukumäärä ja häiden tarkoitus ei riistäytyisi käsistä, jouduimme karsimaan todella rankalla kädellä keitä häihimme kutsumme. 

***

Olen jo jokunen vuosi sitten hankkinut muutaman kirjan; toinen on hääparin muistokirja, johon voi etukäteen kaikenlaista kirjoitella ja sitten tietenkin myös kirjoittaa muistiin kaikki häihin liittyvät muistot. Toinen kirja on ihan blankko kirja, joka saa toimia suunnittelussa. Sinne rustaan kaikenlaisia ideoita ja ajatuksia mitä mieleen tulee.


Häät ovat siis aikalailla takaraivossa koko ajan. Täytyy tässä vuoden varrella aina välillä kirjoitella tänne missä mennään :)

-Jemina-


3 kommenttia:

  1. Hei ihanaa <3 onnea jo etukäteen ja toivotaan lämmintä ilmaa vuoden päähän!

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuus sinua! <3 t: yksi onnekas kaaso virkkalasta ;)

    VastaaPoista