sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäisviikonloppu

.. Joka toki jatkuu vielä. Tähän asti koko Pääsiäinen on ollut lähestulkoon yhtä juhlaa.

Perjantaina lähdimme heti aamupäivästä Karjaalle kummitätini syntymäpäiväkahveille. Sieltä kurvasimme hyvän ystäväni ja hänen perheensä luo. Tähän perheeseen on kolmisen viikkoa sitten syntynyt pieni tyttö, ja mitä vielä; minua/meitä pyydettiin lapsen kummiksi! Tämä tuli todellisena yllätyksenä, olin todella otettu! Nyt vain ristiäisiä odottelemaan, jotka ovat ensi kuussa. Ja mitä tästä seuraa: vaatekriisi!! Jotain liilaa..

***

Eilen puolestaan olimme erään nuoren miehen 1-vuotisjuhlissa. Komea nuori mies oli järjestänyt vanhempineen mukavat kestit, ja tarjottavat olivat tietenkin ykkösluokkaa!

Kukapa muukaan kuin Erica tekee näin kauniita ja ennenkaikkea maistuvia luomuksia! (kuva: Erica)
Heaven! (kuva: Erica)
***

Kotiuduttuamme käärimme Teemun kanssa hihat ja painuimme takapihalle. Tarkoituksena oli istuttaa uutta nurmikkoa vanhan terassiosan paikalle. Vähän piti ensin kaivaa vanhaa maata pois ja laittaa uutta multaa tilalle. Lopuksi ruohonsiemenet, sammalsyöjäaine ja vettä päälle ja avot. Se on siinä. Nyt vaan odotellaan..

***

Tänään Teemun ollessa töissä pitkässä päivässä, saimme kylään hyvän ystäväni Sarin. Sari toi Milealle suklaamunan joka lopuksi taisi olla enemmän kasvoilla kuin mahassa! 

Voitte vaan arvata miltä kasvot näyttivät! Mahtavaa!
***

Huomenna olisi vähän niinkuin lepopäivä ja tiistaina päästään tositoimiin; ikkunanpesuun! Milean Kummitäti tuo minulle lainaksi ikkunapesurin jota olen jo kauan halunnut kokeilla. Luonnollisesti tähän "kauppaan" kuuluu se, että kummitäti pääsee lapsenvahdiksi ikkunanpesun ajaksi!

Mukavaa Pääsiäisen jatkoa!

-Jemina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti