lauantai 12. huhtikuuta 2014

Lapsimessut

Hyvää lauantai-iltaa!

Palataan nyt takaisin eiliseen ja Lapsimessuihin. 
Starttasimme kotoa hyvissä ajoin ja olimme perille karvaa vaille 10 aamulla. Meillä oli sovittu treffit äitini kanssa, mutta kuinkas kävikään. Hän tuli junalla Pasilaan, joten odotteli meitä eteläisen sisäänkäynnin luona ja me taas olimme pohjoisella sisäänkäynnillä. Ei siinä muuta kuin mummu kävelemään koko Messukeskuksen ympäri pohjoispuolelle! 

Ihmisiä oli jo avautumisaikaan ihan riittämiin, mutta pääsimme jonottamatta sisälle sillä meillä oli liput jo valmiina (Kiitos Jenni!).

Aloitettiin messut kahvilasta, sillä meillä molemmilla nälkä kurni mahassa. Milea sai myös pienen maistiaisen meidän leivistä.


Hetken messualueella käveltyämme tuli vastaan se, mitä Milea varmasti odotti kaikkein eniten; JÄTTI-JUNNU!! Juniorin Junnu ja Nuppu ovat olleet Milean suosikkeja siitä asti kun on televisiosta jotain ymmärtänyt. Nähdessään tämän jättiläisen Milea osoitteli sitä sormellaan ja suu oli ihmetyksestä pyöreänä. Tyttö oli aivan ihmeissään!


Odotin, että messuilla olisi ollut enemmän krääsää jota ihmisille jaetaan. Ilmeisesti olen niin tottunut jokavuotisiin Sairaanhoitaja Päiviin, jossa saa kassikaupalla rohmuta kaikenlaista ilmaistavaraa. Äitini sentään oli rohkea ja varasti pyysi BR-Lelu-kynän ja sai sen. Ihme kynäfriikki! 

Saatiin sentään kuusi purkkia Valion Onni-hedelmäsosetta ja pari Muumi-vaippaa kotiinviemisiksi. Toki messuilta tuli ostettua muutamia ihanuuksia:

Milealle Lenne-merkkiset välikausihanskat ja Villervalla pipo.

Papukaijapaita ja syötävän ihana mekko!
Milealle Småfolkin omena-lakanat ja Mehujehu pillimehun pidike. Minä ise ostin itselleni kaksi paria Molo-merkkisiä sukkia kolmella eurolla!! 
Lisäksi mukaan tarttui mm.hiekkaleluja.

***
Kotimatkalla poikkesimme vielä Espoon Ikeaan, jossa söimme lihapullat ja ostin Milean huoneeseen pimennysverhot.

Hurautimme Espoosta Karjaalle, sillä olin luvannut ajaa äitini kotiin. Viivyimme siellä hetkisen, sillä minun oli pakko saada pari kuppia kahvia ennenkuin pystyisin ajamaan takaisin kotiin. 

***

Hiivatti, miltäköhän tämä postaus näyttää puhelimella katsottuna?! Nuo kuvakollaasit on tehty kännykässä olevalla ohjelmalla, joten ne on aika pieniä. En saa kuvatekstejä ihan kuvan alle sillä Blogger ei tykkää niistä. Pahus!

Huomiseen, sillä silloin on luvassa uusi postaus! 

-Jemina-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti