lauantai 22. maaliskuuta 2014

SoMen ihmeellinen maailma

SoMe. Ihmiset päivittävät todella paljon omasta elämästään ja tapahtumistaan esim. Facebookiin. Jotkut taas eivät kaikkea päivitä, ainakaan heti. 

Eräs bloggaaja tässä taannoin ihmetteli ja kummasteli sitä, miksi ihmiset juuri Facebookissa onnittelevat jostain, mitä ei sinne ole päivitetty. 

Minun eräs tuttu/kaveri sai tässä viikko takaperin vauvan jossain päin maailmaa (en siis tiedä missä maassa tämä ihminen asuu). Facebookissa ei ollut halaistua sanaa tästä perhetapahtumasta, mutta silti ihmiset ovat onnitelleet ja udelleet. 

Itse en menisi tällaisesta onnittelemaan, jollei ihminen itse ole julkaissut tästä asiasta. Synnytyksessä kun voi jokin mennä pieleen, eikä kaikki välttämättä ole hyvin. Pahinkin voi tapahtua. Typerää, että automaattisesti oletetaan kaiken olevan hyvin; "Onnea ihanasta perhetapahtumasta! Paljon onnea tuoreille vanhemmille!". Ja näin edespäin. 

Jos on aivan pakko saada udella/onnitella, voisi sen tehdä vaikka yksityisviestillä. Kiitos. 

***

"Elämä on mukavaa kun osaa kutoa villasukkaa". Alkuvuodesta mottoni oli: sukka vuodessa pitää mielen virkeänä. Tällä hetkellä voisi melkeinpä sanoa: sukka päivässä pitää mielen virkeänä! 

Tällä hetkellä kudon Teemulle sukkia. Kunhan ne on valmiit, kokeilen kutoa vauvan sukat. Ensimmäinen sukkien saaja köllöttelee vielä nahan alla, mutta toivottavasti EI enää kauan!! Sukat tulevat olemaan liilat, muun värisiä en uskalla edes antaa, haha!

Tässä kuva viimeisimmistä sukista jotka tein itselleni:


Anteeksi karvaiset koipeni.

-Jemina-

2 kommenttia: