maanantai 10. maaliskuuta 2014

I'm alive!

Minulta on kyselty, miksen ole lähiaikoina kirjoitellut. Vastaus on simppeli; en ole ehtinyt/jaksanut. Ennen töitä en ehdi, ja töiden jälkeen en ole jaksanut. Tänään olen viettänyt vapaapäivää, ja sama toistuu huomenna. Olen siis elossa!

Tänään saatiin pitkästä aikaan kylään vanhempani. Heillä oli mukanaan Milealle vielä yksi syntymäpäivälahja, joka ei ehtinyt syntymäpäiväksi perille. Ihanat Perfect Homen nallet! Ne sopivat täydellisesti lipaston päälle Milean huonetta piristämään. Nallet ovat jotain kovaa materiaalia, eli ei Milean leikkeihin sopivia särkymisvaaran takia. 


Huomenna saamme vihdoin ja viimein valokuvaajan kotiimme, joka napsii Mileasta 1-vuotiskuvat. Tämä viivästys on ihan oma vikamme, sillä vasta viime viikolla saimme aikaiseksi soittaa kuvaajalle. Kuvaaja on tuttumme, ja hän otti myös Milean vauvakuvat sekä kuvasi ristiäiset. Innolla odotan, millaisia kuvia saadaan aikaiseksi!

Tässä vielä kuva Mileasta katselemassa lempiohjelmaansa; Ystäväni Tiikeri ja Nalle Puh. Tämän kuvan Teemu lähetti minulle ollessani töissä :)


-Jemina-


1 kommentti:

  1. Tiedän tunteen kun ei kertakaikkiaan pitkän päivän tai illan jälkeen vain ehdi/jaksa! Ja päivä on sitten lapsen kanssa liian lyhyt kun on jo uniaika.. Tsemppiä ja kirjoitat kun jaksat :) ps. Ihanat nallet <3

    VastaaPoista