torstai 26. joulukuuta 2013

Jouluaatto

Jouluaatto alkoi perinteisesti Teemun tekemällä riisipuurolla ja Joulupukin Kuumallalinjalla. Myös Milea sai elämänsä ensimmäistä kertaa maistella riisipuuroa ja pitikin siitä. Tämän jälkeen kuppi kahvia naamariin ja kuusen koristelu sai alkaa. 

Kuusesta tuli mielestäni nätti ja yksinkertainen. Kuusenalusmattoa ei tänä vuonna meillä ollut käytössä, Milea olisi sen samantien vetäissyt itselleen ja näin ollen kuusi olisi kaatunut (Milealla on jokin ihme matto-fetissi!). Sillä aikaa kun Milea nukkui päiväunia, katsoimme telkkarista Lumiukon ja Joulurauhanjulistuksen. Milean herättyä suuntasimme saunaan koko perhe. Milea oli saunassa ensimmäistä kertaa, ja nautti saunomisesta täysin rinnoin oma löylykauha käsissään! Ai sitä riemua kun Isi heitti kiukaalle vettä! 

Jouluruoka oli jälleen kerran yksi päivän kohokohdista. Ruokaa oli riittävästi, ja sitä jäi myös rutkasti yli. Ruuan jälkeen Milea suuntasi jälleen nukkumaan, jonka aikana me veimme hänen pakettinsa kuusen alle odottelemaan. LUOJA sitä pakettien määrää, ainakin ziljoona!!

Milea oli hieman ihmeissään herättyään, kun näki kuusen alla jotakin ihmeellistä. Lattialle päästyään, oli suunta selvä: pakettien luo. Ne avattiin meidän vanhempien avustuksella sillä muuten Milea olisi syönyt kaikki paperit ja narut. Kaikki lahjat olivat ihania ja useimmat odotettuja <3

OMG!!
Minni-menopeli
Milean mentyä nukkumaan väsyneenä mutta onnellisena, oli minun ja Teemun vuoro avata lahjat. Olen ilmeisesti ollut suhteellisen kiltti, sillä sain paljon ihania lahjoja. Samoin Teemu. Suuren suuret kiitokset kaikille!!

-Jemina-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti